Riis Rejsers hjemmeside med online booking og CMS
Website
Specialløsning
Online-markedsføring

Design og programmering siden 2001

Intern1 har stået for design og programmering af hjemmeside til Riis Rejser A/S siden 2001.

Den nuværende side er udviklet og designet i 2009 og er integreret med rejsebureauets bookingsystem. Alle informationer om rejser og priser trækkes fra bookingsystemet ud på hjemmesiden, hvilket sikrer en altid opdateret hjemmeside med aktuelle rejser, priser og informationer.

For alle rejserne findes der mulighed for at følge detaljerede rejseplaner på Google Maps, lave billedgallerier og meget mere. Siden er opbygget med flere indgange til de forskellige rejser, bl.a. via kalender eller direkte via et rejsetema.

Riis Rejser udsender desuden et spændende rejsenyhedsbrev, som vi står for opsætning og udsendelse af. Derudover har vi udviklet bannere og opsat kampagner til online marketing.

Når gæster har rejst med Riis Rejser, kan de online på hjemmesiden udfylde et spørgeskema omkring deres rejse, så bureauet hurtigt får tilbagemeldinger fra deres rejsende.
 

Se siden her »

Fakta

  • Siden er integreret med eksternt bookingsystem
  • Vi udsender Riis Rejsers ugentlige nyhedsbrev

En løsning for dig?

Vi kan lave en lignende løsning til dig, og vi har brede kompetencer indenfor bl.a. specialløsninger og integration med bookingsystemer.
Læs om vores kompetencer.

Kontakt os i dag for en uforpligtende snak og få et skræddersyet tilbud.

Medarbejdere bag denne løsning

Anders Krogh Rasmussen
Anders Krogh Rasmussen
Webudvikler
Multimediedesigner