Tre hurtige microsites
Website
Online-markedsføring

Tre hurtige microsites til Brockstedt Kaalund

Microsites fungerer typisk som under-sites til et hoved-site. Det gør muligt at målrette søgemaskineoptimeringen på siden til det enkelte emne, og at give brugeren en hjemmeside med netop den information, de leder efter. Dette øger både placeringen på google og konverteringsraten.

Vi har udviklet tre små microsites til advokatfirmaet Brockstedt Kaalund. Et henvendt til kunder, der har brug for hjælp til en sag om skadeserstatning. Et andet henvendt til kunder, der har brug for en forsvarsadvokat. Og endeligt et, der henvender sig til bilforhandlere, der har brug for en advokat med ekspertise i autobranchen.

Alle tre sites bruger Drupal CMS, ligesom Brockstedt Kaalunds hovedsite, hvilket gør det let for virksomhedens medarbejdere selv at vedligeholde og opdatere indholdet, og de skal kun sætte sig ind i ét administrations-system.

Da designet ligner meget hovedsitet, og er ens på de tre sites, og kunden selv har sat indholdet ind, har det krævet et minimum af udviklingstid at sætte dem op.

Se de tre microsites her:
 

skadeserstatning.dk       dinforsvarsadvokat.dk       biladvokaterne.dk       familieretsadvokaten.dk

Fakta

  • Baseret på Drupal CMS
  • Responsivt vha. Bootstrap

En løsning for dig?

Vi kan lave en lignende løsning til dig, og vi har brede kompetencer indenfor bl.a. SEO, Drupal-udvikling og responsivitet.

Kontakt os i dag for en uforpligtende snak og få et skræddersyet tilbud.