Responsiv side til Elite by Esmark
Website
Specialløsning

Overskueligt og responsivt website til Elite Sommerhusudlejning 

Elite Sommerhusudlejning er Søndervigs ældste privatejede feriehusudlejningsvirksomhed. Efter fusionering med Esmark Feriehusudlejning havde Elite Sommer behov for nye funktioner og opdatering af udlejningshuse på deres hjemmeside.

I den forbindelse designede (i samarbejde med et eksternt reklame-bureau) og udviklede Intern1 en ny, lækker og responsiv hjemmeside, der fungerer lige så godt på mobil som på desktop. Her kan man søge blandt alle Elite Sommer og Esmarks feriehuse samt booke husene direkte på hjemmesiden. Derudover kan man finde gode idéer til aktiviteter og attraktioner på den jyske vestkyst. Siden er sprogversioneret og findes både på dansk og tysk. Elite Sommer har via det indbyggede CMS selv mulighed for at rette i tekster og billeder.

Siden er en specialløsning opbygget fra bunden og integreret med et eksternt booking-system, hvor alle data og informationer om huse og udlejning hentes fra.

Se siden her »

Fakta

  • Specialløsning opbygget fra bunden
  • Integreret med eksternt bookingsystem
  • Designet af Intern1

En løsning for dig?

Vi kan lave en lignende løsning til dig, og vi har brede kompetencer indenfor bl.a. specialløsninger og integration med bookingsystem.
Læs om vores kompetencer.

Kontakt os i dag for en uforpligtende snak og få et skræddersyet tilbud.

diskussion