Vi kan hjælpe dig

Komplette løsninger eller delopgaver

Intern1 kan levere komplette løsninger, hvor vi klarer alt fra idéoplæg til design og programmering. Vi påtager os også gerne delopgaver i form af design, programmering, søgemaskineoptimering eller anden rådgivning, som kan sikre dig et bedre afkast fra din hjemmeside.

Uanset om du har behov for en mindre og enkel hjemmeside eller en større løsning, som måske er omdrejningspunktet i din forretning, er Intern1 klar med en løsning, der passer dig og dit budget.

Helhedsrådgivning og brede kompetencer

Vi hjælper eksempelvis med afklaring af behov, udarbejdelse af krav til løsning (kravsspecifikation), design, udvikling, test, søgemaskineoptimering og optimering af hjemmeside ved brug af webanalyse-værktøjer.

Med andre ord får du hos Intern1 helhedsrådgivning i forbindelse med dit projekt. Det varetages af kompetente projektledere, som sikrer, at du får den løsning, der skaber det bedst mulige afkast af din investering.

Specialløsninger

Specialløsninger

Vores stærkeste kompetence er specialløsninger. Det kan fx være administrative systemer, som er udviklet til lige præcis dine ønsker og behov og evt. integreret med dine eksisterende systemer.

Se mere »

Websites

Websites

Webudvikling, webdesign og programmering er vores speciale. Vi laver oftest komplette løsninger med alt til websitet, og vi programmerer efter gældende standarder og med fokus til søgeoptimering.

Se mere »

Design

Design

Designet er vigtigt i forhold til kundens indtryk af din virksomhed. Vi har stor erfaring med webdesign og design til tryk, og vi designer ud fra dit behov og altid med kunden i fokus.

Se mere »

Online markedsføring

Online markedsføring

Vi lægger vægt på total-løsninger, og derfor er det vigtigt, at dit website søgeoptimeres, så kunderne finder dig. Vi rådgiver også om brug af annoncering, så dit website bliver en god forretning for dig.

Se mere »