Webudvikling og rådgivning, der giver DIG bedre forretning

Sparring og rådgivning

Intern1 designer, programmerer og udvikler professionelle webløsninger og rådgiver virksomheder om udnyttelse af internettet. Vi er ikke blot leverandør af hjemmesider og specialløsninger, men også klar med sparring og rådgivning.

Gennem Intern1's mere end 20 års virke som leverandør har vi oparbejdet en stor erfaring og kompetencer indenfor alle aspekter relateret til opbygning og drift af webløsninger.

Se hvilke kompetencer vi har til at hjælpe dig »

Skræddersyede løsninger

Hver kunde har individuelle behov, og derfor er vores løsninger skræddersyede til den enkelte, men altid med et solidt udgangspunkt i kendte teknologiplatforme. Vi behersker teknologien, og vi kan løse de fleste udfordringer - også din.

Intern1's projektledere/rådgivere har alle økonomisk uddannelse og erfaring. Det giver os mulighed for at hjælpe dig frem til en online forretningsplan/strategi - og når planen er lavet, hjælper vi dig med at nå målene.

Se hvilke cases vi har arbejdet med »

Hvem er vi

Virksomheden blev stiftet i 1998, først som et personligt selskab ejet af cand. merc. Thomas Skou og civiløkonom Rasmus Skov Jensen. Ved årsskiftet 2001/2002 blev virksomheden omdannet til et anpartsselskab, men stadig med samme ejere.

Virksomheden drives nu af Thomas Skou som eneejer. Målsætningen er fortsat gennem kvalitet, fleksibilitet, nytænkning og synlighed at skabe god forretning.

De økonomiske uddannelser, som er fundamentet i virksomheden, sætter Intern1 i stand til at rådgive om internetbaseret forretning i langt højere grad, end traditionelle reklame- og webbureauer kan gøre det.

Vi er et kompetent team af udviklere, projektledere og designere, som står klar til at rådgive og hjælpe dig med at øge afkastet fra din hjemmeside og online aktiviteter. Vi leverer den ydelse, der skaber størst mulig værdi for din virksomhed.

Medarbejdere

Thomas Skou
Direktør & chefudvikler
Cand.merc. Logistik
Cathrine Maria Justesen
Cathrine Maria Justesen
Projektleder
Cand.merc. IT & komm.
Kristian Wiborg
Kristian Wiborg
Webudvikler & teknisk konsulent
Cand.mag. Multimedier
diskussion