Vi udvikler og programmerer websites i PHP og MySQL

En af de vigtigste aktiviteter hos Intern1 er design, programmering og udvikling af websites. Oftest leverer vi komplette løsninger, men vi laver også delleverancer, hvor vi eksempelvis programmerer et afsnit eller et element til en større hjemmeside, hvor netop vores kompetencer har vist sig at være bedre end en anden leverandør.

Vi kan levere en komplet hjemmeside, men du kan også vælge at benytte dit nuværende reklamebureau til designet af hjemmesiden og Intern1 til selve programmeringen. Det kan give en tættere sammenhæng mellem hjemmesiden og andet reklamemateriale. Vi kan også i tæt samarbejde med dig udarbejde en løsning, der matcher en allerede eksisterende grafisk profil.

Når vi udvikler websites, programmerer vi efter de gældende kodestandarder, og vi tester naturligvis hjemmesiden i de mest brugte browsere og opløsninger for at sikre det bedste resultat for dig. Vores løsninger er primært programmeret i programmeringssproget PHP, da det har mange muligheder og giver fleksibilitet. Som database bruger vi MySQL, som er stabil og hurtig.

Vi lægger desuden stor vægt på at udvikle siden med fokus på søgemaskineoptimering, så du har de bedst mulige vilkår for at få flest besøgende og dermed en succesfuld hjemmeside. For hvad nytter det at havde en gennemarbejdet hjemmeside, som ingen kan finde?

Det kan vi

En løsning for dig?

Kontakt os på tlf. 87 30 38 34.

Eller udfyld nedenstående. Så ringer vi dig op og fortæller mere.

Du kan også sende os en mail med flere detaljer og få en uforpligtende snak og et skræddersyet tilbud.

Kontakt os »

Eksempler på websites vi har lavet

diskussion