Responsivt Drupal website til Nordic Game Supply
Website
Design

Responsivt Drupal-website til Nordic Game Supply

Intern1 har udviklet et nyt, fedt Drupal-baseret website til Nordic Game Supply, som bl.a. sælger spil og gaming-tilbehør i B2B-markedet.

Nordic Game Supply havde en ældre CMS-løsning, som trængte til en opfriskning. I tæt samarbejde med Nordic Game Supply udviklede vi et nyt webdesign, som passede til deres nye, lysere stil og tog højde for de funktionelle behov. Sitet udviklede vi i Drupal CMS med en specialbygget template baseret på Bootstrap. Websitet er derfor naturligvis responsivt og ses lige godt på store og små skærme. 

Drupal CMS gør det nemt for Nordic Game Supply at vedligeholde sitet via den brugervenlige administration. De kan selv lægge nyt indhold ind og behøver ikke kode-kendskab eller vejledning fra os. 

På sitet kan de besøgende se alle Nordic Game Supplys produkter opdelt efter kategorier, producenter og platforme. Det er muligt at se udgivelsesdatoer og få en plan over kommende produkter. Derudover er der lavet et login til nuværende kunder, som giver mulighed for at levere ekstra materiale.

Se siden her »

Fakta

  • Baseret på Drupal CMS
  • Responsivt vha. Bootstrap
  • Design tilpasset kundes ønsker

En løsning for dig?

Vi kan lave en lignende løsning til dig, og vi har brede kompetencer indenfor bl.a. Drupal-udvikling og responsive websites.
Læs om vores kompetencer.

Kontakt os i dag for en uforpligtende snak og få et skræddersyet tilbud.

diskussion