Riis Rejsers hjemmeside med online booking og CMS
Website
Specialløsning
Online-markedsføring

Design og programmering siden 2001

Intern1 har stået for design og programmering af hjemmeside til Riis Rejser A/S siden 2001.

Den nuværende side er udviklet og designet i 2015 og er integreret med rejsebureauets bookingsystem. Alle informationer om rejser og priser trækkes fra bookingsystemet ud på hjemmesiden, hvilket sikrer en altid opdateret hjemmeside med aktuelle rejser, priser og informationer. Siden er responsiv og tager højde for det stadig stigende antal brugere af tablets og mobiltelefoner og sørger for at alle besøgende får en god oplevelse. 

For alle rejserne findes der mulighed for at følge detaljerede rejseplaner, se billedgallerier, læse hotelbeskrivelser og meget mere. Siden er opbygget med flere indgange til de forskellige rejser, bl.a. via et søgemodul eller direkte via et rejsetema.

Riis Rejser udsender desuden et spændende rejsenyhedsbrev, som vi står for opsætning og udsendelse af. Det er naturligvis også responsivt, så det er nemt at læse på en mobiltelefon. Derudover har vi udviklet bannere og opsat kampagner til online marketing.
 

Se siden her »

Fakta

  • Siden er integreret med eksternt bookingsystem
  • Vi udsender Riis Rejsers ugentlige nyhedsbrev

En løsning for dig?

Vi kan lave en lignende løsning til dig, og vi har brede kompetencer indenfor bl.a. specialløsninger og integration med bookingsystemer.
Læs om vores kompetencer.

Kontakt os i dag for en uforpligtende snak og få et skræddersyet tilbud.

diskussion