Portalen Skisport.dk med online shop
Website
Specialløsning
Design

Udvikling af Danmarks største ski-website

Skisport.dk er Danmarks største hjemmeside om skiferie og skirejser. På siden finder man den mest omfattende og ajourførte danske samling af skirejsemål, artikler, snemeldinger, ski-auktioner samt mange andre interaktive muligheder.

Der er mere end 50 danske skirejsebureauer tilknyttet Skisport.dk. De leverer priser og skirejser til databaserne på siden, så brugerne hurtigt kan få et overblik over det aktuelle rejseudbud og derefter kontakte bureauerne og booke deres skiferie.

Ud over den omfattende skirejsedatabase og de tilhørende aktiviteter, har siden også en omfattende webshop / online skishop, hvor der forhandles skitøj og skiudstyr af enhver art.

Skisport.dk var tidligere ejet og drevet af Intern1, men blev i 2014 solgt fra til fordel for større fokus på webudvikling. I 2015 blev siden opdateret med et nyt og responsivt design, så siden nu også tilgodeser brugere på mobiltelefoner og tablets.

Der tilføjes løbende nye funktionaliteter på siden i bestræbelserne på, at siden hele tiden er danskernes foretrukne hjemmeside om skiferie og skirejser.
 

Se siden her »

Fakta

  • Specialløsning, som indsamler rejser fra over 50 rejsebureauer
  • Omfattende søgefunktioner og prissammenligninger
  • Integreret webshop

En løsning for dig?

Vi kan lave en lignende løsning til dig, og vi har brede kompetencer indenfor bl.a. webshop-udvikling og portaler.
Læs om vores kompetencer.

Kontakt os i dag for en uforpligtende snak og få et skræddersyet tilbud.

diskussion