Vores betalingsløsning: Nem og effektiv online betaling

Onlinebetaling giver stor fleksibilitet og sikkerhed for betalingen. Penge kan nemt betales af kunden, og som firma kan man straks tjekke, at transaktionen er gennemført, og at man har pengene til rådighed.

Et traditionelt betalingsforløb uden onlinebetaling, men med bestilling og separat faktura betyder, at man er uden beløbet i flere dage. Med onlinebetaling vil pengene derimod være tilgængelige på firmaets konto første bankdag efter transaktionen er gennemført. Det betyder både forbedret likviditet i virksomheden, men også at tab på debitorer minimeres.

Komplet betalingsservice

Vi kan levere et komplet betalingsmodul til din hjemmeside, så du kan modtage betaling online. Kontakt os for nærmere information og bestilling. Priserne starter fra DKK 149,- pr. måned ex. moms for en løsning med Dankort, Visa/Dankort, eDankort og gængse internationale kreditkort. Dertil kommer evt. hjælp til ansøgning om aftale ved NETS (tidligere PBS) og opsætning af betalingsformular på din hjemmeside.

Betalingsgateway

Kan du selv installere betalingsløsningen, kan du nøjes med at købe adgang til vores betalingsgateway, som er nødvendig for at kunne modtage kreditkortbetalinger online. Vores betalingsgateway understøtter alle gængse kreditkor, herunder bl.a. Dankort, Visa/Dankort, eDankort, Visa, Visa Electron, Mastercard, JCB, Diners, American Express, Danske Netbetaling, Nordea Netbetaling og BG Netbetaling.

Servicen koster DKK 149,-/mnd. excl. moms. Dertil kommer udgifter til NETS, aktuelle priser findes på siden: www.nets.eu.

Det kan vi også

En løsning for dig?

Kontakt os på tlf. 87 30 38 34.

Eller udfyld nedenstående. Så ringer vi dig op og fortæller mere.

Du kan også sende os en mail med flere detaljer og få en uforpligtende snak og et skræddersyet tilbud.

Kontakt os »