Fuldendte rejseløsninger

Intern1 har leveret og arbejdet med flere forskellige systemer til online rejseløsninger. Med baggrund i rejsebranchen og stor erfaring med drift af flere rejseportaler, har vi stor viden indenfor salg af rejser, billetter m.m.

Den fuldendte rejseløsning er ofte meget individuel. Uanset om du har brug for et simpelt eller komplekst produkt, har vi en løsning, der passer eller kan skræddersys til netop dine behov. Den fuldendte rejseløsning kan bl.a. bestå af en komplet hjemmeside med online booking, eller den kan bruges til præsentation og fremvisning af rejser med mulighed for at kontakte virksomheden for at booke rejserne.

Integration med administrations- og bookingsystemer

Det er ligeledes muligt at skabe en helstøbt løsning, der trækker på allerede eksisterende administrations- og bookingsystemer. Ved at trække priser og andre informationer fra bookingsystemet og ind på hjemmesiden sikres det, at hjemmesiden altid er opdateret med de nyeste informationer

Fremtidssikret rejseløsning

Den fuldendte rejseløsning er også en fremtidssikret rejseløsning. I de senere år er der kommet en stor stigning i kunder, der besøger hjemmesider fra mindre skærme såsom tablets og mobiltelefoner. For at give alle den mest brugervenlige rejseløsning kan det være en fordel at lave din hjemmeside responsive, så indholdet automatisk tilpasser sig den skærmstørrelse kunden har. 

Har du også lyst til at bruge mere tid på dine gæster, og mindre tid på administrative opgaver, så kontakt os og hør nærmere om, hvordan vi kan skabe den fuldendte rejseløsning for dig. 

Det kan vi også

En løsning for dig?

Kontakt os på tlf. 87 30 38 34.

Eller udfyld nedenstående. Så ringer vi dig op og fortæller mere.

Du kan også sende os en mail med flere detaljer og få en uforpligtende snak og et skræddersyet tilbud.

Kontakt os »

diskussion