SEO - den billigste form for online markedsføring

Søgemaskineoptimering (også kendt som SEO - Search Engine Optimization) er den billigste form for markedsføring på internettet, da hovedparten af trafikken på en hjemmeside stammer fra søgemaskiner som fx. Google. 

Besøgende, som kommer fra søgemaskiner, er vigtige, fordi de allerede er interesseret i det produkt, du sælger, eller det emne, du skriver om. De har selv aktivt foretaget en søgning, og er derfor særdeles attraktive potentielle kunder.

Få en god placering i søgeresultaterne med SEO

En søgning vil ofte generere flere tusinde søgeresultater, men de færreste brugere vil klikke videre fra den første side. En god placering blandt søgeresultater på side 1 er derfor at foretrække, og har meget stor værdi for en virksomhed. 

Den gode placering i søgemaskiner opnås bl.a. ved at sikre, at hjemmesiden er udviklet, så søgemaskiner kan finde og læse indholdet på siderne. Derfor er det også vigtigt at fokusere på nogle bestemte søgeord i fx titel, overskrifter, URL’er og tekst, som du gerne vil have, at din virksomhed associeres med. Du kan evt. læse Googles egne anbefalinger.

Vi hjælper dig med en indsats indenfor søgemaskineoptimering 

Har din virksomhed en hjemmeside, hvor mindre end 20-40 % af trafikken stammer fra søgemaskiner, bør du overveje en indsats på området. Vi kan hjælpe dig med søgemaskineoptimering, hvad end du har fået udviklet din hjemmeside hos os eller ej. Vi har gennemført søgemaskineoptimering for flere virksomheder med gode resultater.

Prisen for optimering af din hjemmeside afhænger af sidens omfang og konkurrencen i din branche. Vi sætter mål sammen, og optimerer ud fra at skabe mest muligt salg for dine penge.

Det kan vi også

En løsning for dig?

Kontakt os på tlf. 87 30 38 34.

Eller udfyld nedenstående. Så ringer vi dig op og fortæller mere.

Du kan også sende os en mail med flere detaljer og få en uforpligtende snak og et skræddersyet tilbud.

Kontakt os »

diskussion