Nyhedsbreve er din direkte kontakt til nuværende og potentielle kunder

Nyhedsbreve er en effektivt og relativ billig måde at styrke markedsføringen og forholdet til dine kunder. Uanset hvilket produkt eller service din virksomhed leverer, er et nyhedsbrev den direkte vej til dine nuværende eller kommende kunder. Modtagerne, der allerede har vist interesse for din virksomhed, er derfor værdifulde (potentielle) kunder.

Nyhedsbreve kan have flere formål. De kan fx give service- og driftsinformation til eksisterende kunder, levere nyheder til kunder eller fungere som opsummeringsmail, fx med dagens nyheder.

Vi tilbyder forskellige nyhedsbrevsløsninger til dit behov

Vi tilbyder flere forskellige former for nyhedsbrevsservice. Du kan vælge en abonnementsløsning, hvor du selv står for opsætning og udsendelsen af nyhedsbrevet. Vi vil da opsætte en konto til dig, lave en specialfremstillet skabelon og give dig et kursus i, hvordan vores simple nyhedsbrevssystem fungerer.  Du kan også vælge at overlade opsætning og udsendelse til os. Du skal da blot sende os din tekst og billeder, så vil vi sætte nyhedsbrevet op og sende det til godkendelse hos dig, inden det sendes ud. Nemmere bliver det ikke!

Ligegyldigt hvilken løsning du vælger, vil du have adgang til en live nyhedsbrevsstatistik, hvor du selv kan følge med i, hvor succesfuldt dit nyhedsbrev er, og hvor mange der klikker på hvilke links i nyhedsbrevet. Det er et rigtig godt redskab til at forbedre dine fremtidige nyhedsbreve.

Funktioner i nyhedsbrevssystemet

Vores nyhedsbrevssystem har mange forskellige funktioner, herunder bl.a.:

  • Redigering af tekst og indsætning af billeder i HTML-editor eller WYSIWYG-editor (Der på dansk betyder: "Hvad du ser, er hvad du får". Dvs. at du har mulighed for at redigere dit nyhedsbrev uden brug af kode, og at det du redigerer i ser ud næsten som det faktiske nyhedsbrev) 
  • Foruddefinerede designs og speciallavede designs, der passer til jeres grafiske identitet
  • Mulighed for flere forskellige modtagerlister og segmenter
  • Manuel til- og framelding af modtagere samt automatisk integration på din hjemmeside
  • Fremtidige og automatiske udsendelser
  • Indbygget spamcheck inden udsendelse
  • Automatisk indbakkepreview (Så du kan se, hvordan dit nyhedsbrev ser ud i fx.: Outlook, Gmail, Yahoo Mail, Apple Mail, Lotus Notes 8.5 og iPhone/iPad)
  • Avanceret statistik
  • Dynamisk (automatiseret) indhold og mails baseret på modtagerens tidligere klik og åbninger
  • Mulighed for splittest, der kan være med til at optimere dit nyhedsbrev. (Metoden går ud på, at to forskellige grupper udsættes for varianter af samme nyhedsbrev, men hvor et tekst- eller designelement er ændret. Det er herefter muligt at måle hvilken version, der har haft den ønskede effekt i form af fx.: salg, accept af yderligere kommunikation, kliks osv.)  

Det kan vi også

En løsning for dig?

Kontakt os på tlf. 87 30 38 34.

Eller udfyld nedenstående. Så ringer vi dig op og fortæller mere.

Du kan også sende os en mail med flere detaljer og få en uforpligtende snak og et skræddersyet tilbud.

Kontakt os »