Google gør mobil-venlige websites til en ranking-faktor!
12. mar 2015
Faglige artikler

Google gør mobil-venlige websites til en ranking-faktor!

Det er nu blevet endnu vigtigere at have et mobilvenligt website. Ikke nok med at et mobilvenligt website har høj værdi for dine brugere, det får også snart stor betydning for din placering i Googles søgeresultater.

Google har annonceret, at de fra den 21. april 2015 vil gøre mobil-venlighed til en vigtig ranking-faktor på søgninger fra mobiltelefoner. På en søgning foretaget fra en mobiltelefon vil mobilvenlige websites derfor få en væsentlig bedre placering sammenlignet med websites, som ikke er optimeret til mobilvisning.

Google startede allerede i 2013 med at tage højde for mobilvenlige sites, men med den kommende udviddelse vil det være endnu vigtigere at have et mobilvenligt website.

Er dit website mobil-venligt?
Er du i tvivl om, hvorvidt dit website lever op til Googles krav til et mobilvenligt website? Test dit website med Googles egen mobiltest. Hvis du har Google Webmaster Tool tilknyttet dit website, har du også allerede derigennem adgang til en analyse af mobilvenligheden på dit website.

Vi hjælper dig med at gøre dit website mobilvenligt
Der er flere forskellige måder at sikre dit websites mobilvenlighed. Vi har stor erfaring med at lave responsive websites, dvs. websites som automatisk tilpasser tekst og indhold til skærmens størrelse. Det er også muligt at lave et separat mobilsite. Du kan læse om muligheder, fordele og ulemper ved de to fremgangsmåder her

diskussion