07. sep 2014
Faglige artikler

Vis dine data med Google Charts

Google Charts er en smart måde at vise dine data på en visuel og overskuelig måde. Drop store dataark og uoverskuelige tabeller fuld af tal og procenter, og prøv i stedet et af Google Charts mange diagrammer til at vise dine statistikker.

Der er et stort galleri af diagrammer at vælge imellem, og du kan fx få søjlediagrammer, kurver, cirkeldiagrammer og geografiske diagrammer - alle sammen i mange forskellige udformninger og layouts. Se alle de mange muligheder her. Finder du ikke noget, der passer din smag, kan udseendet heldigvis tilpasses til at matche din hjemmeside.

Nedenfor ser du et eksempel på implementering af et Google Chart.

 

Diagrammerne er baseret på HTML5 og SVG, og de er interaktive, så du fx kan se yderligere information, når musen holdes over et bestemt område af diagrammet. Det smarte ved Google Charts er desuden, at de er dynamiske, så de kan bruges til at vise tal, som ændrer sig løbende. Det kan fx være et diagram som viser en løbende salgsudvikling eller anden statistik.

Servicen er gratis at benytte, så skal du have hjælp til at implementere diagrammerne på din hjemmeside, betaler du kun for den tid, vi bruger på implementeringen. Kontakt os for at høre nærmere.

diskussion